Welkom bij Marsja Mudde Muziek

 
 
Welkom op de website van Marsja Mudde Muziek

Naast informatie over mijn zangles praktijk en de agenda voor concerten en voorstellingen, vindt u hier details over mijn workshops en cursussen en over de lezingen die ik geef of waarbij ik de muziek verzorg.

Verder is er een beschrijving van de ensembles waarin ik zing of die ik leid, van mijn onderzoeksactiviteiten en natuurlijk mijn Oude-Muziek-Blog. Tenslotte kunt u hier ook mijn CD's, boek en overige artikelen bestellen.
 

Nieuws

Middeleeuwse zangles voor kinderen in Buurtcentrum De Slinger

Marsja Mudde gaat het komende schooljaar in Buurtcentrum De Slinger in 's-Hertogenbosch in het kader van de nieuwe buitenschoolse activiteiten die daar worden opgezet, middeleeuwse zanglessen verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. De kinderen krijgen les in groepjes van minimaal zes leerlingen tegelijk, zodat er een soort koortje ontstaat. We zingen allemaal middeleeuwse liedjes, in het Nederlands, maar ook weleens in andere talen. En de kinderen leren zingenderwijs meteen allerlei zangtechnieken, zoals het beheersen van hun adem, het vormen van de woorden met verhemelte, tong en lippen, goed naar elkaar luisteren en op elkaar reageren, en het allerbelangrijkste: het is ook gewoon leuk om te doen!

Om alvast eens kennis te maken met deze activiteit en met andere activiteiten die in De Slinger worden opgezet, is er een open middag in het buurtcentrum* op woensdag 2 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Marsja Mudde verzorgt daar vanaf 15.00 uur proeflessen van een half uur waar de kinderen gratis aan mogen deelnemen. U en uw kind zijn van harte welkom!

 
*Voor het hele aanbod op de open middag, kijk op deze pagina.

Zomeraanbieding!

 

Vindt u het ook zo jammer dat alle wekelijkse activiteiten meestal stoppen in de zomer? En houdt u van zingen?

 

Ik ga in de vakantieperiodes gewoon door met zangles geven! Daarom is er nu deze zomeractie:

 

een proefles van 1½ uur voor € 22,50 in plaats van € 45,00 (op afspraak)!

 

Maak gauw een afspraak via telefoon 06-18277792 of info@marsjamudde.nl.

 

Deze aanbieding geldt voor alle proeflessen gepland vóor 15 september 2014.

 

 

Workshops 2014

Marsja Mudde Muziek verzorgt in 2014 weer een aantal workshops rondom Oude Muziek. Hier volgt een overzicht van de data en onderwerpen:

Heinrich van Veldeke afgebeeld in de Codex Manesse14 en 15 maart 2014: "Die Minne mint ende singt", Middeleeuwse gezongen Liefdespoezie uit Nederland en Duitsland. Deze workshop is al geweest en was erg leuk!

12 juli 2014: "Op weg naar Santiago da Compostella", Middeleeuwse pelgrimsliederen uit voornamelijk Spaanse Muziek Handschriften. U kunt nog inschrijven tot uiterlijk 5 juli!

4 oktober 2014: "Franciscus' ode aan de dieren", Liederen over schepping en dierenrijk uit Italiaanse Middeleeuwse en Renaissance Muziek handschriften. U kunt nog inschrijven tot uiterlijk 27 september!

20 december 2014: "Een middeleeuwse Kerst", Middeleeuwse kerstliederen uit de Nederlanden. U kunt nog inschrijven tot uiterlijk 13 december!

 

Lees meer (klik) 
 
 
   
 
Marsja Mudde Muziek